Μαρτίου 3, 2012

    Στις μέρες μας το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού πλέον όλοι έχουμε την πρόσβαση σε αυτό από το σπίτι,την δουλειά ή ακόμη και από το κινητό μας τηλέφωνο.

 

Το όφελος λοιπόν από την διαφήμιση στο διαδίκτυο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο αρκεί η διαφήμιση να γίνεται σωστά , δηλαδή στην κατάλληλη ιστοσελίδα & στοχευμένα στο κοινό που αναφέρεται.

 

    Αρκετοί που ασχολούνται με το ίντερνετ και γνωρίζουν τη δύναμη του, έχουν δημιουργήσει αντίστοιχους καταλόγους με επιχειρήσεις.  Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν αρκετές καταχωρήσεις ώστε ο επισκέπτης να βρεί αυτό που ψάχνει ή ακόμη, σε χειρότερες περιπτώσεις, υπάρχει ένας ατελείωτος κατάλογος με ενδιάμεσες συνήθως διαφημίσεις που δυσκολεύουν και τελικά οδηγούν τον επισκέπτη στην έξοδο .

 

    Στον κατάλογο του EMEO έχουμε λάβει σοβαρά τα προβλήματα και τις αστοχίες αυτές. Προσπαθήσαμε να τις αποφύγουμε και όπως όλα δείχνουν , το έχουμε καταφέρει.Έχουμε διατηρήσει τον κατάλογο απλό, εύχρηστο & γρήγορο. Οι προβεβλημένες διαφημίσεις που έχουμε τοποθετήσει σε συγκεκριμένα σημεία δεν μπερδεύουν και δεν δυσκολεύουν τον επισκέπτη …

 

    Τέλος , προσπαθούμε να παρέχουμε αυξημένες δυνατότητες στις καταχωρήσεις μας σε όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε τα πακέτα καταχώρησης & προβολής στην πιο χαμηλή τιμή.

 

Δείτε επίσης :

Καταχώρηση & Προβολή     |    Συχνές Ερωτήσεις